Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Διαιτολογίας Καλλιθέα

διαιτολόγος καλλιθέα – διαιτολόγοι αθήνα

nlp coach

H στροφή προς την vegan διατροφή απασχολεί όλο και περισσότερους τα τελευταία χρόνια. Η vegetarian διατροφή μπορεί να παρέχει οφέλη για την υγεία στην πρόληψη και θεραπεία ορισμένων ασθενειών. Τέτοιες είναι οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο σακχαρώδης διαβήτης, ο καρκίνος και η παχυσαρκία.

 διατροφή εγκυμοσύνης – θηλασμού – αθλητική διατροφή – κλινική διατροφή

Η παιδική ηλικία είναι η βάση μας για να χτίσουμε σωστές διατροφικές συνήθειες τόσο για την σωστή ανάπτυξη του παιδιού όσο και για την μετέπειτα καλή υγεία του ως ενήλικα.

Στην εφηβεία οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι αυξημένοι . Ο έφηβος σε αυτήν την φάση έχει έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία, επηρεάζεται από πρότυπα της εποχής ενώ παράλληλα αναζητά την ταυτότητα του.

Η συμπεριφορά του παιδιού και του εφήβου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

Ο σωστός διατροφικός προσανατολισμός οφείλεται αρχικά στο οικογενειακό του περιβάλλον και συνεχίζει μετέπειτα στο σχολικό περιβάλλον.

Μια αλλαγή που ξεκινά από ένα μέλος της οικογένειας αλλάζει όλο το οικογενειακό σύστημα.

Το βάρος του σώματος είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι ο μοναδικός δείκτης της υγείας μας.

Περιλαμβάνει την παροχή διατροφικής εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, καθώς και εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής.

Λαμβάνουμε υπόψη τη διατροφική αξιολόγηση και τα αποτελέσματα των μετρήσεων σου για να σου παρέχουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο.

Κατάρτιση εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου με βάση τις ανάγκες σου και τις γευστικές σου προτιμήσεις

Συζήτηση πάνω σε μοτίβα διατροφικής συμπεριφοράς και εργαλεία διαχείρισης τους

Συναισθηματική υπερφαγία

Η λιπομέτρηση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για να αξιολογήσουμε την σύσταση του σώματος και να θέσουμε διατροφικούς στόχους.

Υπηρεσίες Διαιτολογίας Καλλιθέα
Παυλίδη Αηδονίτσα - Αθήνα
Διατροφή, Δίαιτα, Για απορίες για Ραντεβού στην Καλλιθέα, την online Συνεδρία ή για τη Μέτρηση Σύστασης Σώματος ας τις συζητήσουμε μαζί! Διαιτολόγος Καλλιθέα,Vegan διατροφή, διαιτολόγοι αθήνα, Επικοινωνία Αηδονίτσα Παυλίδη απόφοιτη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, στο  Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, το 2011.