Αηδονίτσα Παυλίδη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διαιτολόγος Αθήνα – πτυχιούχος διαιτολόγος με νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα – Καλλιθέα. Μεταπτυχιακό στην Διατροφή και Άσκηση. Διαιτολόγος Αθήνα ,  διατροφή αδυνάτισμα, nlp coach

η φιλοσοφία μας

Διατροφή

Μετρήσεις

Φυτική διατροφή

Συνεδρίες εξ’ αποστάσεως

Διαιτολόγος Αθήνα

Η Φιλοσοφία μας

Ο κάθε άνθρωπος είναι  μοναδικός.  Έτσι μοναδική είναι και η σχέση του με την διατροφή και το σώμα του. Καθημερινά στο πιάτο μας αντανακλώνται οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής μας. Η επιλογή της τροφής δεν είναι ποτέ ουδέτερη. Εμπλέκονται συνήθειες που έχουν εδραιωθεί από την παιδική ηλικία, όπως πολλές φορές μπορεί να είναι ένας τρόπος αποφόρτισης, συναισθηματικής ασφάλειας, υποστήριξης για το άτομο, ακόμη και τιμωρία. Η σχέση με την τροφή είναι συνεπώς επιφορτισμένη με ένα πλήθος νοημάτων.

Η γνώση μας δίνει την δυνατότητα της επιλογής!

 

Διαιτολόγος Αθήνα

Η αναγνώριση των μοτίβων κατανάλωσης φαγητού, η συνειδητοποίηση και παράλληλα η διατροφική εκπαίδευση επιχειρεί να ρίξει φως στην σχέση του ατόμου με το φαγητό αλλά και τον εαυτό του.

Στόχος μας είναι η ένταξη της διατροφής με τρυφερό τρόπο στην καθημερινότητα και στην ζωή του ατόμου ως ένα συνειδητό πλέον δώρο.

Η αλλαγή σε μια συνήθεια θέλει τον χρόνο της!

Οι αντιδράσεις στην αλλαγή ή την ιδέα της, κρίνονται κυρίως από την στάση μας. Αν την αλλαγή την θεωρούμε ανεπιθύμητη και απειλητική, θα αντιδράσουμε αρνητικά. Αν την καλοδεχόμαστε και διακρίνουμε τα οφέλη, θα αντιδράσουμε θετικά.

Κάθε αλλαγή προϋποθέτει πως παραιτούμαστε από ή αφήνουμε κάτι οικείο και αποκτούμε κάτι καινούργιο, και η αβεβαιότητα σε σχέση με αυτό μας φοβίζει ή μας ενθουσιάζει ανάλογα με την αντίληψη μας γι’ αυτό.

Στόχος μου είναι να μοιραστώ μαζί σας την επαγγελματική μου γνώση και να σας ενθαρρύνω να κάνετε τις καλύτερες για εσάς επιλογές και να σας βοηθήσω να εξετάσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σχετικά με την αλλαγή στην διατροφική σας συμπεριφορά.

Βιογραφικό - Αηδονίτσα Παυλίδη