Διαιτολόγοι Αθήνα

Αηδονίτσα Παυλίδη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Κατάρτιση -
Σπουδες

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Είμαι απόφοιτη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, στο  Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, το 2011. Στη πτυχιακή μου διατριβή ασχολήθηκα με τις διατροφικές συνήθειες εφήβων με τίτλο «Εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής κατάστασης των εφήβων».

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Έπειτα, συνέχισα τις σπουδές μου το 2013, με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης του Kέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισηςτου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία».

Απέκτησα Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Αθήνα. Παρακολούθησα το ετήσιο Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» του Κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.

Το 2016 έλαβα την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Παράλληλα παρακολούθησα το  Πρόγραμμα ειδίκευσης σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας για Διαιτολόγους του κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Το 2019 παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2020 είμαι  NLP Wellbeing Coach, πιστοποιημένη από την INLPTA (International NLP Trainers Association). To 2021 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Διατροφή και την Άσκηση.

Έχω εκπονήσει σειρά εργασιών πάνω στον τομέα της Υγείας και της Διατροφής όπως και σε πληθώρα Σεμιναρίων και Συνεδρίων. Στόχος μου είναι να να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Διατροφής-Διαιτολογίας, επιζητώντας τη συνεχή εξέλιξή μου.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την επιθυμία μας για κάποια τροφή, μπορούμε όμως να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε διατροφικό επίπεδο μέσω της οργάνωσης της διατροφής μας.

Επαγγελματική εμπειρία

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν στο Διαιτολογικό τμήμα του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης και στην συνέχεια εργάστηκα εθελοντικά στο Διαιτολογικό τμήμα του 251 Γ.Ν.Α.

Έχω εργαστεί επίσης στο τμήμα προώθησης διαφημιστικών εταιρειών και έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών για δράσεις Κοινωνικού Χαρακτήρα ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Επιπρόσθετα, έχω διατελέσει Εκπαιδευτικός με ειδικότητα Τεχνολόγου τροφίμων – Διαιτολόγου στο τμήμα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Ι.Ε.Κ Καλαμακίου Ο.Α.Ε.Δ.

Επίσης ως Εκπαιδευτικός με ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ι.Ε.Κ Περιστερίου και του Ι.Ε.Κ Γαλατσίου του Ο.Α.Ε.Δ.

Και ως συνεργάτης στην εταιρεία Dream Food Α.Ε και με ενασχόληση με τα αλλεργιογόνα των συστατικών των προϊόντων, με την διατροφική περιγραφή του προϊόντος και τα οφέλη για τον καταναλωτή.

Από το 2019 έως το 2021 εργάστηκα σε δύο διαιτολογικά γραφεία της περιφέρειας Αττικής ενώ παράλληλα ήμουν εξωτερικός συνεργάτης του γυμναστηρίου Παλμός στην Νέα Σμύρνη. Εκεί ανέλαβα την διατροφική υποστήριξη ατόμων σεβόμενη τις προτιμήσεις τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις για την αλλαγή διατροφικών συνηθειών με στόχο την ευεξία τους.
 

Από το 2021, διαθέτω το δικό μου διαιτολογικό γραφείο στα Νότια Προάστια (Καλλιθέα), μέσα από το οποίο παρέχω συνεδρίες διατροφής και wellbeing coaching, καθώς και online συνεδρίες διατροφής.

Aνακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Ακολούθηστε μας στο Instagram