Διαιτολόγοι Αθήνα

Αηδονίτσα Παυλίδη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ - ΣΠΟΥΔΕΣ

Ας συστηθούμε...

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Είμαι απόφοιτη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, το 2011.

Στη πτυχιακή μου διατριβή ασχολήθηκα με τις διατροφικές συνήθειες εφήβων και πιο συγκεκριμένα με την « Εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών και της διατροφικής κατάστασης των εφήβων».

Είμαι επίσης κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Έπειτα, συνέχισα τις σπουδές μου το 2013, με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e- learning) του Kέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία».

Απέκτησα Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Αθήνα και παρακολούθησα το ετήσιο Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα ΄΄ Πέρα από τα όρια της δίαιτας΄΄ του Κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.

Το 2016 έλαβα την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). και παράλληλα παρακολούθησα το Πρόγραμμα ειδίκευσης σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας για Διαιτολόγους του κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.

Το 2019 παρακολούθησα εξ ΄αποστάσεως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ από το 2020 είμαι NLP Wellbeing Coach, πιστοποιημένη από την INLPTA (International NLP Trainers Association)

Συνέχισα τις σπουδές μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, από όπου απέκτησα το 2021 το Μεταπτυχιακό δίπλωμα με εξειδίκευση στην Διατροφή και την Άσκηση. Η μεταπτυχιακή μου διατριβή είχε τίτλο: Μελέτη της ασκησιογενούς έκκρισης θυρεοειδικών ορμονών και προλακτίνης σε υγιείς εθελοντές.

Το 2024 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση Master Practitioner in Eating Disorders, δηλαδή την εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) (www.keadd.gr) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCfED).

Έχω εκπονήσει σειρά εργασιών πάνω στον τομέα της Υγείας και της Διατροφής και
επιπλέον, έχει συμμετάσχει, σε πληθώρα Σεμιναρίων και Συνεδρίων, για να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Διατροφής και της Διατολογίας, επιζητώντας τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξή της.

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν στο Διαιτολογικό τμήμα του Ειδικού
Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης και στην
συνέχεια εργάστηκα εθελοντικά στο Διαιτολογικό τμήμα του 251 Γ.Ν.Α.

Έχω εργαστεί επίσης στο τμήμα προώθησης διαφημιστικών εταιρειών και έχω συμμετάσχει στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών για δράσεις Κοινωνικού Χαρακτήρα ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Επιπρόσθετα, έχω διατελέσει Εκπαιδευτικός με ειδικότητα:
Τεχνολόγου τροφίμων – Διαιτολόγου στο τμήμα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του
Ι.Ε.Κ Καλαμακίου Ο.Α.Ε.Δ, Διαιτολόγος στο τμήμα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ι.Ε.Κ Περιστερίου, Διαιτολόγος στο τμήμα με ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας του Ι.Ε.Κ Γαλατσίου Ο.Α.Ε.Δ, Διαιτολόγος στο τμήμα με ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΔΙΕΚ Ακαδημίας Πλάτωνος, και Συνεργάτης στην εταιρεία Dream Food Α.Ε και ενασχόληση με τα αλλεργιογόνα των συστατικών των προϊόντων, με την διατροφική περιγραφή του προϊόντος και τα οφέλη για τον καταναλωτή.

Από το 2019 έως το 2021 εργάστηκα σε δύο διαιτολογικά γραφεία της περιφέρειας Αττικής ενώ παράλληλα ήμουν εξωτερικός συνεργάτης του γυμναστηρίου Παλμός στην Νέα Σμύρνη, αναλαμβάνοντας την διατροφική υποστήριξη ατόμων σεβόμενη τις γευστικές προτιμήσεις τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις για την αλλαγή διατροφικών συνηθειών με στόχο την ευεξία τους.

Από το 2021, διαθέτω το δικό μου διαιτολογικό γραφείο στα Νότια Προάστια (Καλλιθέα), μέσα από το οποίο παρέχω συνεδρίες διατροφής και wellbeing coaching, καθώς και εξ’αποστάσεως συνεδρίες.

Διαιτολόγος Καλλιθέα. Διαιτολόγοι Αθήνα. NLP Coach. Είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα.

Ακολούθηστε μας στο Instagram