Πακέτα

Πακέτα διατροφής για διαιτολογικές συνεδρίες.

Εύελικτα πακέτα είτε ατομικά είτε για ζευγάρια.

Λαμβάνουμε υπόψιν τις δύσκολες εποχές που διανύουμε και σας δίνουμε επιλογές που να σας βοηθούν να υποστηρίξετε το πρόγραμμά σας.

ΟΙ προσφορές και οι τιμές μας  λαμβάνουν υπόψιν τις ειδικές συνθήκες που μπορεί να αφορούν συγκεκριμένες πλυθησμιακές ομάδες και γίνονται ειδικές τιμές.

Ελάτε να γνωρίσετε την τιμολογική πολιτική του γραφείου μας και να επιλέξουμε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μια διατροφική αλλαγή που ξεκινά από ένα μέλος της οικογένειας αλλάζει όλο το οικογενειακό σύστημα.
Το βάρος του σώματος είναι ένας αριθμός και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι ο μοναδικός δείκτης της υγείας μας.

Διαχείριση βάρους και απώλεια βάρους με θέσπιση εφικτών στόχων είτε δια ζώσης σε διαιτολογικό γραφείο στην Καλλιθέα είτε μέσω online ραντεβού.

H στροφή προς την φυτική διατροφή απασχολεί όλο και περισσότερους τα τελευταία χρόνια. Η φυτική διατροφή μπορεί να παρέχει οφέλη για την υγεία στην πρόληψη και θεραπεία ορισμένων ασθενειών, όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο σακχαρώδης διαβήτης, ο καρκίνος και η παχυσαρκία ενώ παράλληλα είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα. Έπειτα, συνέχισα τις σπουδές μου το 2013, με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης (e- learning) του Kέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ)

του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία». Απέκτησα Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Αθήνα. Παρακολούθησα το ετήσιο Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» του Κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ. Το 2016 έλαβα την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων  της μη τυπικής εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Παράλληλα παρακολούθησα το  Πρόγραμμα ειδίκευσης σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας για Διαιτολόγους του κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.

Το 2019 παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2020 είμαι  NLP Wellbeing Coach, πιστοποιημένη από την INLPTA (International NLP Trainers Association).

To 2021 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Διατροφή και την Άσκηση και Έχω εκπονήσει σειρά εργασιών πάνω στον τομέα της Υγείας και της Διατροφής και επιπλέον, έχει συμμετάσχει, σε πληθώρα Σεμιναρίων και Συνεδρίων, για να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Διατροφής και της Διαιτολογίας, επιζητώντας τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξή της.


Πακέτα Διατροφής

Δια Ζώσης Ραντεβού

 • 1η Συνεδρία: 40€
 • Κάθε Επόμενη Συνεδρία (Σε 2 εβδομάδες): 30€
 • Πακέτο 4 Εβδομαδιαίων Συνεδριών (Εντός 1 μήνα από την 1η συνεδρία): 100€ (δεν περιλαμβάνεται η 1η συνεδρία)

Δια ζώσης ραντεβού για ζευγάρια

 • 1η Συνεδρία: 70€
 • Κάθε Επόμενη Συνεδρία (Σε 2 εβδομάδες) : 50€
 • Πακέτο 4 Εβδομαδιαίων Συνεδριών (Εντός 1 μήνα από την 1η συνεδρία): 150€ (δεν περιλαμβάνεται η 1η συνεδρία)

Διαδικτυακές συνεδρίες

 • 1η Συνεδρία: 35€
 • Κάθε Επόμενη Συνεδρία (Σε 2 εβδομάδες) : 25€
 • Πακέτο 4 Εβδομαδιαίων Συνεδριών (Εντός 1 μήνα από την 1η συνεδρία): 80€ (δεν περιλαμβάνεται η 1η συνεδρία)

Διαδικτυακές συνεδρίες για ζευγάρια

 • 1η Συνεδρία: 60€
 • Κάθε Επόμενη Συνεδρία (Σε 2 εβδομάδες) : 40€
 • Πακέτο 4 Εβδομαδιαίων Συνεδριών (Εντός 1 μήνα από την 1η συνεδρία) : 100€ (δεν περιλαμβάνεται η 1η συνεδρία)
Δεν μπορούμε να προβλέψουμε την επιθυμία μας για κάποια τροφή, μπορούμε όμως να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε διατροφικό επίπεδο μέσω της οργάνωσης της διατροφής μας.