Διαιτολόγος Καλλιθέα

Eπικοινωνία

Διαιτολόγοι Καλλιθέα, Διατροφή, Δίαιτα, Για απορίες για Ραντεβού στην Καλλιθέα, την online Συνεδρία ή για τη Μέτρηση Σύστασης Σώματος ας τις συζητήσουμε μαζί! Διαιτολόγος Καλλιθέα,Vegan διατροφή, διαιτολόγοι αθήνα, Επικοινωνία Αηδονίτσα Παυλίδη απόφοιτη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, στο  Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, το 2011.

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και είμαι διαιτολόγος στην Καλλιθέα. Έπειτα, συνέχισα τις σπουδές μου το 2013, με το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης (e- learning) του Kέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ)
του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα «Παιδική Παχυσαρκία». Απέκτησα Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε στην Αθήνα. Παρακολούθησα το ετήσιο Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» του Κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ. Το 2016 έλαβα την Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων  της μη τυπικής εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Παράλληλα παρακολούθησα το  Πρόγραμμα ειδίκευσης σε Δεξιότητες Συμβουλευτικής και Επικοινωνίας για Διαιτολόγους του κέντρου Ψυχολογικών Εφαρμογών ΚΕ.Ψ.ΕΦ.
Το 2019 παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2020 είμαι  NLP Wellbeing Coach, πιστοποιημένη από την INLPTA (International NLP Trainers Association).
To 2021 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην Διατροφή και την Άσκηση και Έχω εκπονήσει σειρά εργασιών πάνω στον τομέα της Υγείας και της Διατροφής και επιπλέον, έχει συμμετάσχει, σε πληθώρα Σεμιναρίων και Συνεδρίων, για να παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Διατροφής και της Διαιτολογίας, επιζητώντας τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξή της.

Πληροφορίες Επικοινωνίας

(πλησίον Ησάπ Καλλιθέας - 5 λεπτά με τα πόδια) - 3ος όροφος