Αηδονίτσα Συνταγές θρέψης 0 Comments Vegan pasta salad Υλικά: 2κ.σ σάλτσα σόγιας, 1 φλιτζάνι βρασμένες βίδες, χυμός από ½ λάιμ, 1κ.γ τζίντζερ, 1κ.σ σησαμέλαιο, ¼ ενός αβοκάντο ώριμου, 1κ.σ σπόρους chia 1 Εκτέλεση: Βράζουμε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις ανακατεύουμε με το σησαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας, τον χυμό από λάιμ και το τζίντζερ, ψιλοτριμμένο. Αφήνουμε να κρυώσουν και ρίχνουμε το αβοκάντο, κομμένο σε κύβους και τους σπόρους chia. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.