Σαλάτα capreze

Σαλάτα καπρέζε

Σαλάτα capreze

Υλικά:

1

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Κόβουμε τη μοτσαρέλα στη μέση και τη βάζουμε σε άλλο μπολ. Προσθέτουμε 1κ.σ. ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι.

Στο τέλος ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

 

Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.

Share:

Αηδονίτσα Παυλίδη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος