Σαλάτα καπρέζε
Υλικά:
- ρόκα,
- ντοματίνια,
- 60γρ. mozzarella light,
- αλάτι, πιπέρι,
- 1κ.σ. κρέμα βαλσάμικο,
- 2κ.γ. ελαιόλαδο,
- 1κ.γ. πέστο βασιλικού,
- φύλλα βασιλικού,
- 2 παξιμαδάκια χαρουπιού (των 10γρ)
1
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τη μοτσαρέλα στη μέση και τη βάζουμε σε άλλο μπολ. Προσθέτουμε 1κ.σ. ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι.
Στο τέλος ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Αηδονίτσα Παυλίδη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος