Κινόα με μανιτάρια

Υλικά:
- 1 φλιτζάνι βρασμένη κινόα (η οποία έχει προπλυθεί πριν βραστεί),
- 250γρ φρέσκα μανιτάρια,
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- 1 σκελίδα σκόρδο,
- ½ ποτήρι λευκό κρασί,
- 1κ.σ ελαιόλαδο,
- 2κ.σ τριμμένη παρμεζάνα,
- Αλάτι,
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την βρασμένη κινόα.
Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.
Αηδονίτσα Παυλίδη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος