Apple Chips

Chips μήλου με κανέλα

Τσιπς μήλου και κανέλας

Υλικά:

1

Εκτέλεση:

Ξεκινήστε προθερμαίνοντας το φούρνο σας στους 225 C.

Καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Ενώ ο φούρνος σας προθερμαίνεται, κόβετε τα μήλα σε λεπτές φέτες.

Τοποθετήστε τις λεπτές φέτες στο ταψί και πασπαλίστε με κανέλα.

Ψήνουμε για 45 λεπτά, μέχρι οι φέτες μήλου να γίνουν τραγανές και να χρυσίσουν.

Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και απολαμβάνουμε.

Αποθηκεύστε τα chips μήλου σε αεροστεγές δοχείο για έως και 1 εβδομάδα.

1 μερίδα είναι περίπου 10 chips μήλου.

Share: