1 φλιτζάνι βρασμένη κινόα (η οποία έχει προπλυθεί πριν βραστεί),
250γρ φρέσκα μανιτάρια,
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
1 σκελίδα σκόρδο,
½ ποτήρι λευκό κρασί,
1κ.σ ελαιόλαδο,
2κ.σ τριμμένη παρμεζάνα,
Αλάτι,
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια για 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσει για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την βρασμένη κινόα.
Ρίχνουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε αμέσως.